Fjernvarme i Roskilde, Høje Taastrup & Omegn

Hos Strube VVS A/S tilbyder vi professionel udskiftning af og tilkobling til fjernvarme på Sjælland og i Storkøbenhavn. Vil du spare penge på varmeregningen med en miljørigtig energiløsning, er det en god idé at konvertere fra ældre varmeanlæg som eksempelvis oliefyr til fjernvarme.​

Spar penge og skån miljøet med fjernvarme

Fjernvarme er en mere og mere populær opvarmnings-løsning i danske hjem. Det skyldes ikke alene, at fjernvarme giver et behageligt indeklima, der er nemt at regulere, men også at der er minimal spildvarme og derfor penge at spare på varmeregningen. Desuden er fjernvarme CO2-neutral og altså en yderst miljøvenlig løsning sammenlignet med mere traditionelle opvarmnings-metoder.

Det bedste anlæg til dig

Med udgangspunkt i dine behov vurderer vi, hvilket anlæg, der er bedst egnet til din bolig. Vi leverer komplette løsninger, som både inkluderer pumpe, styring, vandvarmer, sikkerhedsventiler. Desuden sørger vi naturligvis for at tilpasse løsningen til dit lokale fjernvarmeværk.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål? Ring til os i dag på 46 59 52 52 eller skriv på mail@strube-vvs.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder rådgivning og vejledning med afsæt i mange års erfaring.

Skal du have hjælp?

Find hvad du leder efter her.

Firma:​​

Strube VVS A/S​

Adresse:

Akacievej 2C

Post nr. & by:

2640 Hedehusene

Telefonnummer:

CVR-Nr.:

26049458

E-mail:

Strube VVS A/S

​Akacievej 2C, 2640 Hedehusene

Telefon:     +45 46 59 52 52​

E-mail:       mail@strube-vvs.dk

CVR:          26049458

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe.

Tlf. ​46 59 52 52