Naturgas og solvarme i Roskilde, Høje Taastrup & omegn

​Hvis du både søger en økonomisk og miljøvenlig energiløsning, er naturgas et fornuftigt valg. Hos Strube VVS A/S forhandler vi kedler fra Beretta, Baxi og Wolf, der alle er kedeltyper af høj kvalitet.

Naturgas sikrer en bedre varmefordeling og et bedre indeklima – hvad enten det er i virksomheder, hos private eller i ejendomme. Skal du have skiftet en eksisterende gasinstallation ud med naturgas, gør vi det effektivt og professionelt.

Vedligeholdelse og service

Et naturgasanlæg skal jævnligt holdes ved lige og serviceres. Når vi har monteret anlægget hos dig, tilbyder vi naturligvis vedligeholdelse og service – også hvis der opstår akutte problemer. Vi kan blandt andet indgå en fast aftale, der indebærer, at vi kommer ud og tilser anlægget på fastlagte tidspunkter i løbet af året.

Solvarmeanlæg – en miljøvenlig investering

Solvarme er en ren og miljøvenlig investering, som du kan få tilskud til. Med solvarme får du en større varmtvandsbeholder og dermed mere varmt vand uden ekstra omkostninger. I sommerperioden leverer solfangerne det varme brugsvand helt gratis.

Solvarme er en fleksibel løsning og kan dermed tilsluttes uanset varmeanlæg. Brugsvandet forvarmes af solvarme i vinterhalvåret, og kedlen sørger for den endelige opvarmning af brugsvandet og rumopvarmningen.

Hør mere

Ring til os i dag på 46 59 52 52 eller skriv på mail@strube-vvs.dk og få et uforpligtende tilbud.

Skal du have hjælp?

Find hvad du leder efter her.

Firma:​​

Strube VVS A/S​

Adresse:

Akacievej 2C

Post nr. & by:

2640 Hedehusene

Telefonnummer:

CVR-Nr.:

26049458

E-mail:

Strube VVS A/S

​Akacievej 2C, 2640 Hedehusene

Telefon:     +45 46 59 52 52​

E-mail:       mail@strube-vvs.dk

CVR:          26049458

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe.

Tlf. ​46 59 52 52