Naturgas og solvarme i Roskilde, Høje Taastrup & omegn

​Hvis du både søger en økonomisk og miljøvenlig energiløsning, er naturgas et fornuftigt valg. Hos Strube VVS A/S forhandler vi kedler fra Beretta, Baxi og Wolf, der alle er kedeltyper af høj kvalitet.

Naturgas sikrer en bedre varmefordeling og et bedre indeklima – hvad enten det er i virksomheder, hos private eller i ejendomme. Skal du have skiftet en eksisterende gasinstallation ud med naturgas, gør vi det effektivt og professionelt.

Naturgas i Høje Taastrup og Roskilde - Vi tilbyder vedligeholdelse og service

Et naturgasanlæg skal jævnligt holdes ved lige og serviceres. Når vi har monteret anlægget hos dig, tilbyder vi naturligvis vedligeholdelse og service – også hvis der opstår akutte problemer. Vi kan blandt andet indgå en fast aftale, der indebærer, at vi kommer ud og tilser anlægget på fastlagte tidspunkter i løbet af året.

Solvarmeanlæg – en miljøvenlig investering

Solvarme er en ren og miljøvenlig investering, som du kan få tilskud til. Med solvarme får du en større varmtvandsbeholder og dermed mere varmt vand uden ekstra omkostninger. I sommerperioden leverer solfangerne det varme brugsvand helt gratis.

Solvarme er en fleksibel løsning og kan dermed tilsluttes uanset varmeanlæg. Brugsvandet forvarmes af solvarme i vinterhalvåret, og kedlen sørger for den endelige opvarmning af brugsvandet og rumopvarmningen.

Hør mere

Ring til os i dag på 46 59 52 52 eller skriv på mail@strube-vvs.dk og få et uforpligtende tilbud.

Skal du have hjælp?

Find hvad du leder efter her.

Firma:​​

Strube VVS A/S​

Adresse:

Akacievej 2C

Post nr. & by:

2640 Hedehusene

Telefonnummer:

CVR-Nr.:

26049458

E-mail:

Strube VVS A/S

​Akacievej 2C, 2640 Hedehusene

Telefon:     +45 46 59 52 52​

E-mail:       mail@strube-vvs.dk

CVR:          26049458

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe.

Tlf. ​46 59 52 52